Jippiii!!

IDAG har varit en bra dag! :)

Imorgon ska jag på arbetsinterviu! :D Jag längtar nästan redan :D

Ringde till barnmorskan idag.. Fick en sån trög jävel på tråden.. OMG ville nästa skälla på henne så trög hon var! HAHAHA.. Hon ville att jag skulle testa på mig för klamydia FAST jag stod och förklarade för henne att jag bara varit med min pojkvän dom senaste 15 månaderna! -.-' TRÖÖÖG jävel..

aaaja, nu blir det nog film o snacka med älsk på msn <33

Här får ni en bild på min andra älskling bara för att han är så söt!! xDSee you later
Cecilia M


Blandade känslor


Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt verkar så jävla skumt idag nu för tiden. Jag blir seriöst knäpp i skallen snart!
Imorgon måste jag ringa barnmorskan och beställa en tid jag inte ens har råd att betala.
Men jag e så jävla trött på att ha kramper i magen, ha blödningar och vara illamående som jag varit i nästan två månader nu.
Det är sjukt irriterande ska jag säga!

Och sen en sak till, jag är trött på folk..
Kan inte jag få leva ett eget liv?? Jag antar inte det, för alla lägger sig ju i det...
Nej fyfan, skaffa dig ett eget liv, jag vet mycket väl hur jag ska leva mitt liv, bara för att det inte når upp till din standard så betyder inte det att mitt liv e dåligt!
Visst, jag bor hos mina föräldrar. Och visst, jag är 20 år gammal.. Men hallå? Jag gjorde ett dumt val, vilket jag försöker att att fixa nu, men jag kan inte klara det på egen hand! Mina föräldrar hjälper mig istället för att bete sig som dig, dom försöker iaf vara bra föräldrar! Dom hotar iaf inte med att slänga ut sina barn på gatan bara för att dom känner för att ta ett sabbatsår eller för att dom e lite skoltrötta.. men du, du tvingade verkligen livslusten ur dina!
Och bara så du vet, så är inte dina barn ett dugg bättre än oss, du har så jävla höga tankar om dom, och dig själv. Tror att ni är störst, bäst och vackrast.. HA! Lögner hela bunten... Blind för sanningen.. Men inte konstigt med tanke på hur dom blivit uppfostrade...
Hoppas du kvävs av din egen självkänsla!

Bläääh, palla...

Nu har jag iaf fått ur mig vad jag känner...


Sådärja....

Då har man visst skaffat sig en blogg! Inte mkt att skriva idag dock förutom att mitt huvud bara vill få mig att dö ;D

För övrigt har dagen gått och varit som en stor jävla humörssvängning... Nu ska jag kränga i mig nåt gott och knarka coca, sen ska jag lägga mig på min säng och glo på mitt tak! 
Bara för att jag kan ;)


Vi ses senare!
//Cecilia